“Det flasker sig” er et bud på en kundeklub med frihed. Vi har taget udgangspunkt i den lidt old school kundeklub og tilpasset den til moderne forbrugeradfærd. Vi ved at de fleste ikke bare handler ét sted, men vi vil også gerne belønne de kunder der vender tilbage. Og så sælger vi jo ikke bare vin; vi ser det mere som en investering i en god smagsoplevelse. Det er den oplevelse vi tilbyder, og det er den der får vores kunder til at handle igen og igen og igen.

Hvis du engang imellem får lyst til at handle vin andre steder end hos os, så er det selvfølgelig helt okay. Vi er her for dig når du kommer tilbage, og det er dine optjente point også. 

Tilmeld dig her

 

 

Her er hvad du får ved din tilmelding:

  • Gratis medlemsskab
  • 5% rabat på alle ordrer
  • Optjen 5% i bonuspoint på alle dine køb
  • Adgang til særlige kampagnetilbud før alle andre
  • Adgang til sjældne vine i skatkammeret
  • Fortrinsret på hjemkomsttilbud fra vores producenter

Medlem & PLUSmedlem

Som medlem af “Det flasker sig”, får du altid 5% rabat og optjener 5% bonuspoint på alle ordrer. 

Hvordan fungerer det?

Når du tilmelder dig “Det flasker sig”, får du en velkomstmail med en gavekupon på 100 kroner (100 point) at handle for på en valgfri ordre á min. 500 kr. i vores webshop. Lad os sige at du køber 3 flasker vin i webshoppen til samlet 540 kr. Når du betaler, kan du bruge dine 100 point fra gavekuponen i rabat, og du får også 5% rabat på ordren. Ovenikøbet - når du har betalt, får du point af dit køb til næste gang du handler. Så kort sagt: God vin til en god pris. altid.