Wölffer Estate - Long Island New York, USA

Wölffer Estate er historien om et sted på Long Island New York, som er blevet samlingspunkt for mad, vin, fest og intet mindre end heste.

Oprindeligt var Wölffer Estate et stutteri for væddeløbsheste i særklasse – i dag rummer stedet også en vingård, to restauranter, en fredagsbar og faciliteter til at holde events og bryllupper. Mange ynder at tage et pitstop hos Wölffer Estate på vej hjem fra stranden i The Hamptons, nyde et glas rose tilbagelænet i strandstolen til tonerne af livemusik, og kigge på solen der går ned bag vinmarkerne.

Historien om Wölffer Estate spænder over tre årtier, og Christian Wölffer som er grundlægger af stedet, har med en kreativ vision bragt Wölffer Estate derhen, hvor de er i dag.

Oprindeligt blev arealerne benyttet som kartoffelplantage. Flere hektarer blev erhvervet med tiden, og der blev tilføjet hestefolde- og stalde, og i 1988 blev vingården grundlagt. Denne vingård på 55 hektar er en del af en ejendommens knap 175 hektar med stalde, 39 hektar folde og et Grand Prix felt. Både stalde og vingård har en europæisk karakter, og fra disse tidligere kartoffelmarker produceres idag verdensklasse vine –  amerikansk vin med klassiske europæiske traditioner.

Det er Vineyard Manager Richie Pisacano, der omhyggeligt forvalter de 55 hektar vinstokke. Her vokser Merlot, Chardonnay, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og små partier Trebbiano, Pinot Noir og Riesling. Wölffer Estate behandler marker og stokke bæredygtigt, og er stolte af at være blandt de få vinmarker, der er certificeret ‘Sustainable’ ved Long Island Sustainable Winemaking.

Vinproducent og partner Roman Roth laver vinene med traditionelle teknikker, men altid med et øje for innovation. Hans mål er at producere elegante vine, der er gode til mad og som kan lagres længe. Alle vinene fremstilles ved hjælp af dyrkede eller lokalt fremskaffede druer, og de tørre hvide- og rosécider er lavet af tre æblesorter, som vokser i New York State’s fantastiske muld.

New Yorkerne er vilde med alt, hvad Wölffer Estate tilbyder, og vi er derfor stolte over at bringe de udsøgte vine til Danmark – så du også kan få smag på historien om Wölffer Estate.

Læs mere

Wölffer Estate - Long Island New York, USA

FILM: Historien om Wölffer Estate fra The Hamptons, Long Island New York

Læs mere

Is it a Wölffer? Oh yeah it is!

Læs mere

Viser alle 15 resultater