Maison Harbour - Bourgogne, Frankrig

Maison Harbour er at finde blandt Bourgognes næsten absolutte stjerner.

En lang række af verdens fine og seriøse restauranter har allerede fået øjnene op for parret Nicholas og Colleen Harbours ultra fine og terroir-prægede Bourgogner. Sommelier er begejstret over kvaliteten, og tager derfor med glæde til takke med forsvindende små allokationer, da produktionen fra parret er minimal.

Historien starter i 2012 – ja egentlig før, da Nicholas og Colleen møder hinanden, forelsker sig og bliver gift under deres begges finansielle studier i Luxemborg. Men i 2012 beslutter de sig for at opsige deres stillinger og forfølge deres drøm: At producere vin i Bourgogne.

De erhverver sig en idyllisk lille ejendom i Savigny-les-Beaune, og lykkes med at få faste aftaler i stand, med opkøb af druer fra prominente parceller i hhv. Gevrey-Chambertin, Pommard, Corton, Vosne-Romanee og Chassagne-Montrachet.

Med en god portion talent og passion, lykkes parret så godt med deres projekt, at de allerede fra første årgang i 2013 roses til skyerne af national og international vinpresse – de får en meget god omtale og flotte scores for deres vine – senest af Bourgogne-tidsskriftet Winehug.com.

Vinomani tildelt agenturet på Maison Harbour i DK
Vinomani deler Maison Harbours passion, og elsker deres stil i vinene. Vi er derfor stolte af at være blevet udvalgt som eksklusiv forhandler af vinene fra Maison Harbour i Danmark.

Kontakt for allokation på Maison Harbour
Mængderne er som beskrevet forsvindende få, og sælges pr. allokation ved henvendelse. Kontakt Vinomani via telefon eller mail og afvent tilbagemelding på din ordre.

Kommune: Savigny-lès-Beaune, Vin fra Bourgogne
Druer: Pinot Noir, Chardonnay
Produktionsform:Lutte raisonnée‘ & Økologisk
Vinificering: 100% de-stemmed, ultra lavt udbytte, minimal intervention, kun brugte egefade – ikke nye, kun filtrering hvis nødvendigt.

Læs mere

Maison Harbour - Bourgogne, Frankrig

Burghound om Maison Harbour: “Impressive for such young winemakers…”

Læs mere

Viser alle 22 resultater