Long Meadow Ranch - Californien, USA

Long Meadow Ranch stammer helt tilbage fra slutningen af 1800 tallet hvor vingården trivedes indtil forbudstiden gjorde sit indtog. Men i 1989 blev denne sovende vin-juvel igen vakt til live af det innovative par Ted og Laddie og Hall. Long Meadow Ranch blev ombygget til at producere førsteklasses vin med økologisk landbrug og bæredygtig praksis som vingårdens hjerte. I dag er det sønnen Chris Hall som driver Long Meadow Ranch under familiens fine motto: ”Excellence through Responsible Farming”

Med Long Meadow Ranch i stablen har Vinomani nu sikret, at du kan få del i nogle af Californiens mest balancerede og skønne vine til forbløffende rimelige priser!

Vingården
Hos Long Meadow Ranch fokuserer familien hovedsageligt på de røde og hvide Bordeaux-sorter samt Chardonnay, som de i Napa Valley forvandler til vine med frugt og intensitet i verdensklasse. Men vingården har også jorde i Anderson Valley i det nordlige Californien, hvor både Bourgogne og Alsace sorterne Pinot Noir og Pinot Gris stortrives side om side.

Long Meadow Ranch ejer over 150 hektar vinmarker i Napa og Anderson Valley, som alle dyrkes efter økologiske metoder certificeret af California Certified Organic Farmers.

En del af hemmeligheden bag gårdens success er den talentfulde vinmager Ashley Heisey’s magiske hånd. Med en bagrund hos flere af Californiens mest prominente vinhuse som Opus One, Robert Mondavi Winery, Far Niente og Schramsberg – ja endda også flere i Rheingau og Bordeaux, har Ashley skabt en vinfremstillingsfilosofi, som gør hende perfekt til Long Meadow Ranch.

Kodeordene for vin hos Long Meadow Ranch er elegance, balancerede og raffinement. Vine som supplerer maden og ikke overvælder den. Vine som udtrykker ægte druekarakter og terroir fra de jorde de vokser i, samt diversitet – alt sammen igennem bæredygtighed og økologiske landbrugsmetoder.

Økologisk vin og gastronomi
Det bedste eksempel på familiens dedikation til deres vin og dens harmoni med gastronomi og naturen, er vingårdens anmelderroste restaurant Farmstead. De fleste af råvarerne på Farmstead kommer nemlig fra selve Long Meadow Ranch. Alt lige fra kød egen opdræt af det fineste fritgående kvæg, fjerkræ, grøntsager, honning samt oliven og olie fra en af de ældste olivenlunde i Californien. Alt bliver som vinene, dyrket økologisk og med største respekt for miljøet. På Farmstead får man for alvor øjenene op for diversiteten i vinene fra Long Meadow Ranch, som her går hånd i hånd med Napa Valley’s unikke gastronomi.

Bæredygtighed
Gården producere ydermere også deres egen naturlige gødning gennem en kompostering, der samles ind fra alle segmenter på ranchen. Oven i hatten bliver hele vingården drevet af solenergi til både kommercielle og boligmæssige behov.

Long Meadow Ranch er i sandhed et helstøbt unikum som du skylder dig selv at stifte bekendskab med!

Læs mere

Long Meadow Ranch - Californien, USA

Viser alle 10 resultater