Om Vinomani

Passion, kvalitet og højt service-niveau

Alle skal have mulighed for at smage et godt glas vin, og være trygge kunder når de køber en flaske. Hos Vinomani får du ustyrligt gode vine, der er prissat lavt fra starten af. Det bliver ikke mere enkelt – god vin til en god pris – derfor.

Hos Vinomani er vores fokus at levere vine af højeste kvalitet, både fra historiske og nye producenter – og vi leder gerne længe efter talentfulde generationer med den rette filosofi og tilgang til produktionen. Vi bruger vores erfaring, know-how og passion til at sikre den bedste mulige værdi for danske vin-elskere og professionelle kunder.

Alle vores vine i sortimentet importeres direkte fra producenten og hjem til eget lager. Vi driver agenturhandel og kan derfor tilbyde eksklusive produkter, sikret gennem gode, langvarige forhold til leverandøren.

Vi leverer til B2C, eller lad os kalde det, hvad det er … private vinentusiaster.
Via vores funktionelle webshop og kundeklub leveres de bedste vine, til de bedste priser, til hele landet. Kundeklubben – med gratis medlemskab – sikrer dig 10% rabat på alle 1-flaske priser og dermed landets bedste priser på de specifikke vine, som agenturporteføljen består af.

Det er også muligt at tage personligt kontakt til Vinomani – dette anbefaler vi især, hvis du er ny i vin-verdenen, og gerne vil have lidt hjælp til at finde den rigtige vin. Ring til os og få god vejledning, eller aftal et tidspunkt hvor du kan kigge forbi vores Showroom på A.P. Møllers Allé i Dragør.

KONTAKT VINOMANI

Vinomani samarbejder med Hoteller og Restauranter

I samarbejde med nogle af landets bedste restauranter, cafeer og hoteller finder vi frem til præcis de vine, der matcher sæsonens råvarer og temaer – det gælder både restaurantens vinmenu, og fine wine til kortet og til kælderen. I tæt dialog med kunden sammensætter vi et fyldestgørende vinkort, der matcher kundens brand og kundebase.

Er du fra HoReCa branchen og ønsker mere info om samarbejde, samt hvilke priser og vilkår vi kan tilbyde, så tag endelig fat i os på tlf. 30206004 eller:

KONTAKT VINOMANI – HORECA

Vi leverer til erhvervskunder, herunder kundegaver

Vin spiller en stor rolle i det gode gavevalg til kunder og medarbejdere. Og her rådgiver vi gerne i, hvordan man vælger den rigtige vin til sine kunder, og hvilken emballage der passer sig til modtageren af gaven.

Når man skal vælge den rigtige kundevin, er vores erfaring ofte, at det er en god ide at samle en række medarbejdere, som agerer smagepanel – vi stiller op, fortæller, skænker og svarer på alle spørgsmål – helt uden beregning.

Kontakt os ved spørgsmål på 30206004 eller m@vinomani.dk

Hos Vinomani er vi altid på udkig efter de rette talenter, og udvider virksomheden på alle fronter.

Netop nu søger vi Key Account Managers ->

Søg uopfordret
Er du den der kan gøre en forskel for os, så hold dig ikke tilbage! Tag fat i os på telefon 30206004 eller skriv en mail til m@vinomani.dk og fortæl os, hvorfor netop du skal blive en del af en ung, succésfuld vinimport i vækst.

Key Account Managers

Vi søger Key Account Managers med erfaring fra vin- eller restaurationsbranchen – til stillinger i Midtjylland og Hovedstadsområdet

Vi er en lille virksomhed i vækst, og leder efter to selvstændige Key Account Managers – med et potentiale til mere på sigt. Erfaring fra branchen er en fordel, men hvis du har en begrænset erfaring indenfor vin, så er vi parat til at lære dig op – det vigtigste er, at du har ‘drive’, lyst til at eksekvere og er sælger af natur.

Hvad er dine opgaver?

Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder.
Du kører ud hjemmefra, og er god til at målrette din tid til der, ‘hvor salget ligger’.
Du får ansvaret i dit område for salg til hotel- og restaurationsbranchen eller b2b/erhverv. Segmentet sætter vi ud fra dine kvalifikationer.
Du deltager i vinsmagninger og messer, når der er behov for det.

Hvilke kvalifikationer har du?

Det er en fordel, hvis du har lidt eller mere erfaring med vin, men ikke et krav, hvis du har viljen til at lære hurtigt og er en resultatorienteret sælger.
Du er sælger af natur, og du har nemt ved at snakke med mennesker.
Du har struktur og modenhed til selv at planlægge din dag.

Hvad tilbyder vi dig?

Selvstændighed og mulighed for at skabe din egen stilling – the sky is your limit!
Attraktiv provisionsløn.
Personalegoder
Et godt arbejdsmiljø med venlige kollegaer

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Adm. direktør Mikas Rudberg på +45 3020 6004 eller via mail på m@vinomani.dk

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale.

Ansøgningsfrist 1. marts 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyhedsbrev og Medlemsklub

Vinomani udsender jævnligt et nyhedsbrev, som indeholder nyheder fra Vinomani vedr. vort sortiment, events, konkurrencer og særlige tilbud kun for modtagere af nyhedsbrevet.

Alle modtagere af Vinomani’s nyhedsbrev er automatisk med i Vinomani’s kundeklub, som giver 10% rabat på alle 1-flaske priser i vores webshop. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, skal du logge ind eller oprette en konto i shoppen her -> Log ind med din email og kode -> Nu kan du se din kundepris på alle vinene.

Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, da tilmeld dig i formularen her.

Tilmeld dig Vinomani's nyhedsbrev her:

* påkrævet

Fine Wine – investering

Går du med tanker om investering i Fine Wine, hvad enten det er til at nyde selv eller med henblik på salg med fortjeneste senere, er du ligeledes kommet til den rette leverandør. Med stor skatkammer fyldt med alverdens Fine Wine, foruden de rette kontakter til negocianter i ind- og udland, kan vi altid sikre dig et stort udvalg, der kan tilfredsstille ethvert behov.

Se vores skatkammer her
eller kontakt os for mere info

CONNECT & SHARE WITH US ONLINE

@VINOMANINSTA #VINOMANI

Om vi sælger vin til 80,- eller 1.000,- pr. flaske, er vores mission altid den samme: at levere høj værdi og med en fremragende service.

- Vinomani, ustyrligt gode vine...