Om Vinomani

..vil Vinomani sælge vin?

Vi vil revolutionere den danske vinbranche – intet mindre. Alle skal have mulighed for at smage et godt glas vin, også uden at blive forvirret over her-og-nu-tilbud og forvirrede priser der hopper op og ned. Hos Vinomani får du ustyrligt gode vine, der er prissat lavt fra starten af. Det bliver ikke mere enkelt – god vin til en god pris – derfor.

..vil Vinomani gøre for dig?

Vi vil være din troværdige vinhandel, hvor sortiment og priser er vores stolthed, og hvor alt kan købes pr. flaske.

Du kan vælge imellem et bredt udvalg fra Europa og oversøiske lande, inden for alle genrer – herunder traditionelt producerede vine, økologiske og biodynamiske vine, sågar veganske og naturvine. Vores sortiment udvikler sig hele tiden, så bliv medlem under nyhedsbrevs fanen ovenfor og følg med.

Er du i tvivl, eller leder efter noget specifikt. Så hjælper vi gerne – spørg bare!

..vil Vinomani sælge ustyrlig gode vine til en god pris?

Vi er en seriøs og uafhængig vinimportør, der håndplukker vine af særlig karakter, værdi og substans. Formidlingen er enkel – agenturhandel direkte fra vinhuset, nøje udvalgt af Vinomani, og videre til din dør. Sådan at du kan servere god vin, og samtidig vide, at du har handlet hos en troværdig vinhandel, hvor du får kvalitet for pengene.

Tilmeld Vinomani's nyhedsbrev

* påkrævet

CONNECT & SHARE WITH US ONLINE

@VINOMANINSTA #VINOMANI

Om vi sælger vin til 80,- eller 1.000,- pr. flaske, er vores mission altid den samme: at levere høj værdi og med en fremragende service.

- Vinomani, ustyrligt gode vine...