Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

Champagne Rosé de Saignée Brut Nature Non Dosage

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Farve:
Tør/sød:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Stil:
SKU: 0446785ebfb8.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 399 pr. flaske

Beskrivelse

Rosé de Saignée er en umådelig spændende rosé! Vinen er lavet på 100% Pinot Meunier – hvilket er sjældent i Champagne og det er kun de dygtigste producenter som formår at lave ekstraordinære vine på ren Pinot Meunier. Vinen har opnået den dybe farve ved at gære skallerne med i processen og ikke ved at tilsættet rødvin som man normalt gør i Champagne. Resultatet er en magtfuld rosé som står godt til selv fyldige og let krydrede retter. Ydermere er vinen ”Brut Nature” – helt uden dosage – en ultra ren og intellektuel Champagne!

Farven er mørk rosa med et fint strejf af orangeskal. I næsen vælter det op med intense skovbær, både friske og tørrede. Med mere luft kommer der valnødder, hyben og fine røde teblade. Smagen er rig og intens – munden fyldes ud med mørke bær, frisk marmelade med citrussyre, blodappelsin, mandelkerner, knust sten, hvid peber og friske svampe.

Modning: Egefade
Passer til: grillet fisk, lyst fjerkræ, fed fisk med chili, grillede grøntsager
Drikkevindue: 8-10 år

Legret et Fils - Champagne, Frankrig

Legret et Fils er en lille perle af en Champagne vingård i det smukke bagland bagved Côte des Blancs. Huset dyrker alle sine vine efter biodynamiske principer og er endda certificeret som vegansk Champagne producent. Gården ejer vinparceller med alle...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Champagne Rosé de Saignée Brut Nature Non Dosage”