Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2014 Pommard 1. Cru Les Chanlins

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Alkohol:
SKU: f1d3ff6ea652.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 799 pr. flaske

Beskrivelse

Pommard skiller sig væsentligt ud fra resten af de røde vine i Côte de Beaune. De er nemlig langt mere fyldige og kødfulde end deres naboer. God Pommard kan minde om de store Corton vine men med mindre syre og mere fremkommelige. Les Chanlins opfylder nemt disse ønsker med sin tætte, saftige og dybe frugt! Vinen har ydermere et glimrende potentiale og kan oftes gemmes i 10 år eller mere.

Farven er dyb granat med violet i kernen. Duften er fyldt med søde mørke blommer, kirsebær – både friske og som tyk marmelade. Med luft får vinen også sød lakrids, trøfler, karamel og kandiserede violer. I munden fylder den med sin mørke og bløde struktur – igen kølig marmelade, mørkt frugtkød samt et strejf af vanilje – alt sammen vævet sammen som med fin, elegant silketråd.

Modning: Egefad
Passer til: Rødt kød, grill, fjerkræ i fede saucer, lagrede faste oste.
Drikkevindue: 7-15 år

Maison Harbour - Bourgogne, Frankrig

Maison Harbour er at finde blandt Bourgognes næsten absolutte stjerner. En lang række af verdens fine og seriøse restauranter har allerede fået øjnene op for parret Nicholas og Colleen Harbours ultra fine og terroir-prægede Bourgogner. Sommelier er begejstret over kvaliteten,...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Pommard 1. Cru Les Chanlins”