Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

Champagne Nuit Blanche - Blanc de Blancs Grand Cru

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Tør/sød:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Stil:
SKU: a08044ef5efd.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 499 pr. flaske

Anmeldelser:

6 Stjerner & 2. plads i Blindtest | Gastromand.dk:

Beskrivelse

Nuits Blanche er vingårdens rene Chardonnay fra Hjembyen Avize i Côte des Blancs. Avize er en Champagnes mest berømte kommuner og er med sin 100% Grand Cru klassifikation toppen af poppen på linje med Le Mesnil Sur Orges og Cramant. Nuits Blanche er sammensat af de bedste parceller som Petit & Bajan har i Avize og er kun tilsat 3 gram dosage for at balancere vinen. Stilen er let, elegant og mineralsk. Et ultra rent udtryk for terroir i Côte des Blancs!

Farven er lys gul med fine strenge af perler. Næsen er fyldt med akacieblomster, hvidtjørn blomster, grøn pære, grapefrugtskal, toast og ristede mandler. Smagen er feminin og cremet med imponerende citrussyre, frisk gær, kold smør, fugtigt græs og maritime mineraler. De fine bobler smelter på tungen og efterlader flere noter af friske gule frugter og nødder.

Modning: Egefade
Passer til: Aperitif, østers, skaldyr, fede fisk, bisque, grillet fisk
Drikkevindue: 5-12 år

Petit & Bajan - Avize - Verzenay - Champagne, Frankrig

Findes der noget smukkere end når to mennesker falder for hinanden? Næppe – Det skulle da lige være hvis de samtidig er utrolig talentfulde og beslutter sig til at lave Champagne sammen! Men det var præcis hvad der skete efter...
Se producent

Anmeldelser (0)

6 / 6 stjerner og flot andenplads i blindtest af årets nytårschampagne 2018 på Gastromand.dk > "Vi må bare erkende, at Vinomani har styr på deres shit. De er i Top 5 i begge kategorier og vandt “Bobler til under 300 kr.” Denne her scorede også højt og var tæt på at løbe med sejren. “Ymer” i næsen og masser af fedme – god koncentration af frugt og perfekt balanceret syre. Duft af æbler, stikkelsbær og hele vejen igennem et flot glas af starte sin aften på. Godt gået!"
- 6 Stjerner & 2. plads i Blindtest | Gastromand.dk

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Champagne Nuit Blanche – Blanc de Blancs Grand Cru”