Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

Rosé æblecider - No. 139 Dry Rosé cider | 4 stk. pakke

Udsalg
Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Alkohol:
Drikkeklar:
SKU: 55bd1b565562.

Tag: .

På lager

Tilbud


dkr. 119 dkr. 89 pr. pakke

Beskrivelse

Bemærk: 4 fl. i fin 4-pack. (Se billeder)

Vi er på halen over denne fantastiske Cider lavet eksklusivt på æbler fra New York State. Cideren er 100% naturlig og uden tilsætningstoffer. Den fine rosa farve kommer naturligvis fra fermenteringen sammen med skaller fra vingårdens røde druer, og giver et frækt pift af røde bær og sommer. Om du hygger på stranden med veninderne eller byder gæsterne på Hors d’oeuvres i haven, så vil denne cider være et sikkert hit. No. 139 Dry Rose Cider er ikke kun til kvinder – som Charles Smith fra K Vintners siger: ”Yes you can drink rose’ and still be a bad ass!”

Farven er lys og klar, en rose med fine perler. Næsen er fyldt med friske æblenoter, pære, milde hindbær, frugtblomster og hybenblomster. Munden fyldes med fine noter af både røde og hvide bær – faktisk er denne cider så elegant og raffineret, at den minder om både cider og rosévin på én gang. Den afsluttes både let og frisk, og vil passe til næsten alle lette retter – eller bare solo!

Modning: Ståltank

Passer til: salat, tærter, lyst kød, aperitif m.m.

Drikkevindue: 1-2 år

Wölffer Estate - Long Island New York, USA

Wölffer Estate er historien om et sted på Long Island New York, som er blevet samlingspunkt for mad, vin, fest og intet mindre end heste. Oprindeligt var Wölffer Estate et stutteri for væddeløbsheste i særklasse – i dag rummer stedet...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Rosé æblecider – No. 139 Dry Rosé cider | 4 stk. pakke”