Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2008 Champagne Millésime - Brut Nature

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Tør/sød:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Klassifikation:
Stil:
SKU: a6eedc5adfd7.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 499 pr. flaske

Beskrivelse

Legret laver kun deres Millésime i exceptionelle årgange – når både frugten er moden og syrebalancen i druerne er perfekt. Vinen er blandet af lige dele Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay og nøje udvalgt fra de bedste parceller. Når man bruger de bedste og mest modne druer er det heller ikke nødvendig at tilsætte dosage, for at balancere syren i vinen. Millésime er således ”Brut Nature” – Den naturlige og rene Champagne står perfekt på egne ben!

Farven er lys gylden med fine små tråde af perler. Næsen byder på en smuk symfoni af milde røde skovbær som hindbær, ribs og tranebær. Med mere luft kommer der modne søde citroner, honningmelon, orangeskal, hvidtjørn, svampe og søde mandler. Vinen smyger sig rundt om tungen og mens de fine perler springer, frigiver de noter af røde æbler, vanilje, rørhatte, valnødder, smør og fin nybagt brioche!

Modning: Egefade
Passer til: Fisk i cremet sauce, fede fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, faste oste
Drikkevindue: 8-15 år

Legret et Fils - Champagne, Frankrig

Legret et Fils er en lille perle af en Champagne vingård i det smukke bagland bagved Côte des Blancs. Huset dyrker alle sine vine efter biodynamiske principer og er endda certificeret som vegansk Champagne producent. Gården ejer vinparceller med alle...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Champagne Millésime – Brut Nature”