Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

Le Redini - Cavalli

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Alkohol:
SKU: le-redini.

Tag: .
Clear

Anmeldelser:

James Suckling:
92/100
Antonio Galloni:
91/100
Gastromand.dk | Grill-testen Aug. 2018:

Beskrivelse

Fløjlsblød, fyldig og rig bouquet; Merlot-baserede Le Redini fra Cavalli er Toscana’s Pomerol!

Le Redini er lavet som et ungdommeligt udtryk af førstevinen Cavalli fra Tenuta degli Dei. Det var Tommaso Cavalli som ønskede at dedikerer en vin til elskere af Toscansk Merlot, og det kan virkelig smages i Le Redini, som består af de bedste merlot druer regionen byder på! Foruden at være silkeblød, som er typisk for sorten, har vinen også den umiskendelige elegante karakter af Chianti fra “Conca d ‘Oro” ved Panzano, iblandet fylde, race og aristokrati a la Pomerol.

Farven er dyb rubin med rød kant. I næsen er vinen fyldt med modne kirsebær, blommer, tobak og timian. I munden er vinen forbløffende blød og cremet med dyb saftig frugt samt vanilje, chokolade, violer og toast. Eftersmagen er varm og en smule krydret men beholder stadig en kølig tone, som gør vinen utrolig kompleks og nærværende!

Prøv denne super Merlot blanding til en god oksemedaljon med demi glace, grillede kartofler samt blancherede grøntsager.

Druer:
90% Merlot
10% Alicante

Lagring:
12 måneder i Barriques og Tonneaux
6 måneder efterfølgende på flaske.

Cavalli - Tenuta Degli Dei - Toscana, Italien

I hjertet af Chianti ligger Tenuta Degli Dei, som oversat betyder ‘Gudernes vingård’. I Chianti har Cavalli gået sine egne veje og blevet lidt af én Pinoér for Bordeaux-druerne Cabernet Sauvignon og Merlot, hvorfor vinene fra Cavalli mere sammenlignes med...
Se producent

Anmeldelser (0)

Redini 2015
- James Suckling

Redini 2015
- Antonio Galloni

Redini 2013: "Dufter skønt, næsten som moden bdx. Munden er rank, saftig og lækker. Til det rene, røde kød uden for meget hurlumhej. Og ikke for meget sukker." - Anders Halskov-Jensen, Gastromand.dk
- Gastromand.dk | Grill-testen Aug. 2018

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Le Redini – Cavalli”