Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2015 Langhe Nebbiolo 'A mont' DOC - Paolo Conterno

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Alkohol:
SKU: abed0a6e206a.

Tag: .

Tilgængelig på restordre

Pris


dkr. 229 pr. flaske

Beskrivelse

En god Langhe Nebbiolo er noget vi altid leder efter, og med Paolo Conterno har vi fundet netop det udtryk i den dejlige Nebbiolo drue som vi elsker. Langhe står ofte lidt i skyggen af Barolo – og det er egentlig synd, da en god Langhe giver nogle af de bedste vine fra Piemonte til en overkommelig pris.

Mini-Barolo, og ikke blot et marketing stunt!
Denne Langhe Nebbiolo ‘A mont’ kommer udelukkende fra druer i Barolo kommunen, hvorfor den med god samvittighed rent faktisk kan kaldes for ‘en mini Barolo’. Forskellen er blot, at den kun har ligget 12 måneder på fad, og ikke så længe på flaske inden frigivelse, som det ellers kræves for en Barolo.

Farven er flot granat med rød kant. I næsen har vinen fine røde kirsebær, hyben, ribs, anisfrø, frisk læder, toast og ristede mandler. I munden er vinen dejlig elegant med en flot krydret frugt som indeslutter den fine tannin, som Nebbiolo unægteligt besidder. Eftersmagen er i retning af friske kaffebønner samt en smule vanilje og nelliker. Umiskendeligt Nebbiolo – fra det mægtige Barolo distrikt.

Modning: Egefade
Passer til: Antipasti, lyst kød, Pizza, fjerkræ, svampe
Drikkevindue: 5-8 år

Paolo Conterno - Piemonte, Italien

Paolo Conterno’s historie går helt tilbage til 1886, da Paolo Conterno grundlagde ‘Casa della Ginestra’, dedikeret til produktionen af ​​Nebbiolo, Barbera og Dolcetto vine. I dag drives Paolo Conterno af fjerde generation, i form af Giorgio Conterno. Hos Paolo Conterno...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Langhe Nebbiolo ‘A mont’ DOC – Paolo Conterno”