Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2016 Grandioso Rosé

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Alkohol:
Drikkeklar:
SKU: 12e1b086ed99.

Tag: .

Kun 4 tilbage på lager

Pris


dkr. 249 pr. flaske

Beskrivelse

Grandioso er stor rosé-vin, produceret som man hos Wölffer synes smager bedst! Skøn som ung, men samtidig så alsidig, at den kan lagres i en årrække, hvis det ønskes. Efter en gæring på ståltank flyttes vinen over på 9 år gamle egefade, som ikke dominerer vinen alt for meget. Men træet tilføjer alligevel en vis mængde tannin samt let oxidation, som gør vinen i stand til at udvikle sig. En fremragende rosé som kan ændre ens syn på, hvor stor diversitet en rosé kan have.

Farven er smuk lys kobber med rosa og klar kant. Næsen er fyldt med røde stikkelsbær, ribs, citrus, hvide frugtblomster, roser og et strejf af saffron. Smagen er fyldt med sprøde friske røde bær, cremet melon, kvæde og maritime mineraler. Vinen afsluttes på en fin tør note, som nikker i retning af den ekstra lagring på de gamle egefade.

Modning: Ståltank og gamle egefade

Passer til: Fisk, skaldyr, grillet lyst kød i fede saucer

Drikkevindue: 5-6 år

Wölffer Estate - Long Island New York, USA

Wölffer Estate er historien om et sted på Long Island New York, som er blevet samlingspunkt for mad, vin, fest og intet mindre end heste. Oprindeligt var Wölffer Estate et stutteri for væddeløbsheste i særklasse – i dag rummer stedet...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Grandioso Rosé”