Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2015 Gewurtztraminer 'Gorge Crest' - Columbia Gorge Oregon

Udsalg
Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Alkohol:
Drikkeklar:
SKU: 53a728f0efd2.

Tag: .

På lager

Tilbud


dkr. 199 dkr. 139 pr. flaske

Beskrivelse

Amerikansk Gewürztraminer? Ja nemlig! De fleste vinelskere uden for USA forbinder nok Oregon med skønne saftige Pinot Noir som staten også er berømt for. Men faktisk var de første druer som havde succes i denne kølige region ikke røde men hvide. Man opdagede at især de klassiske druer fra Alsace trivedes ekstraordinært godt, og sorter som Pinot Gris og Gewürztraminer fåes ikke bedere uden for Alsace end i Oregon. Denne Gewürztraminer er et klassisk eksempel på sortens overlegenhed i dette terroir.

Farven er flot lys gylden med klar guld på kanten. Næsen oser af druens klassiske karakter med fuldmoden litchi, hvide ferskner, grapefrugt, friske roser og mineraler. Smagen er overraskende frisk men samtidig cremet og krydret. Akacie, melon, muskat og safran blander sig med fine mineraler som støtter vinens struktur og krop.

Modning: Ståltank
Passer til: Skaldyr, asiatisk mad, stærke oste
Drikkevindue: 4-5 år

Phelps Creek - Oregon, USA

Når man taler om de bedste vine fra Oregon, er det svært at komme uden om kendte vinregioner som Willamette Valley og Dundee. Men hos Vinomani har vi fundet noget, der om muligt, er endnu bedre og som nyder mange...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Gewurtztraminer ‘Gorge Crest’ – Columbia Gorge Oregon”