Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2014 Gevrey-Chambertin 1. Cru Combe au Moine

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Alkohol:
SKU: 72286de801b9.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 749 pr. flaske

Beskrivelse

Combe au Moine er uden tvivl lidt af et scoop i hænderne på en dygtig producent som Maison Harbour. Mange mener at Combe au Moine skulle eleveres til Grand Cru grundet sin høje kvalitet. Men siden det endnu ikke er sket, kan man her finde overordentlig god vin til prisen modsat andre væsentligt dyrere 1. Cru marker, som eksempelvis Clos Saint-Jacques.

Vinen er dybt rubin med mere violet kerne. Duften er grunden til man siger, at kongen i Bourgogne kommer fra Gevrey-Chambertin; Kirsebær i højeste majestæt! Efterfølgende kommer der fin læder, tørrede violer, våd skovbund, tørret kød og sød peber.

Combe au Moine fra Maison Harbour er Bourgogne i Grand Cru-niveau, og en raritet de færreste desværre får mulighed for at smage.

Modning: Egefad
Passer til: lyst kød, rødt kød, fjerkræ, svampe, tærter
Drikkevindue: 7-15 år

Maison Harbour - Bourgogne, Frankrig

Maison Harbour er at finde blandt Bourgognes næsten absolutte stjerner. En lang række af verdens fine og seriøse restauranter har allerede fået øjnene op for parret Nicholas og Colleen Harbours ultra fine og terroir-prægede Bourgogner. Sommelier er begejstret over kvaliteten,...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Gevrey-Chambertin 1. Cru Combe au Moine”