Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2016 Gelber Muskateller - qualitätswein

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Alkohol:
SKU: pfalz-gelbermuskateller16.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 85 pr. flaske v/6 fl.
(dkr. 99 pr. flaske)

Beskrivelse

Muskateller druen er bedre kendt som Muscat, men den besidder fuldkommen de samme egeskaber som de druer der vokser eksempelvis i Alsace. Muskateller er et overflødighedshorn af krydret, let og sprælsk frugt. Bietighöfer har som få andre i Pfalz formået at formidle dette vilde udtryk i deres Gelber Muskateller som her giver den ultimative aperitif eller sommervin!

Farven er næsten helt lys hvid og fin med klar kant. Men den lyse vin i glasset skjuler på overordentlig frisk og parfumeret næse some både indeholder asiatisk femkrydderi med vægt på kanel, muskatnød, bergamot og i sagens natur friske muscat druer. Smagen er blød og forfriskende på men en vild og eksplosionsagtig frugtsmag som gør at man dårlig kan sætte glasset fra sig før det er tomt!

Modning: Ståltank
Passer til: Aperitif, lette skaldyr, muslinger, salater med frugt.
Drikkevindue: 3-4 år

Stefan Bietighöfer - Pfalz, Tyskland

Den biodynamiske vinproducent Stefan Bietighöfer er navnet på alles læber i Tyskland lige nu! De ekstraordinære vine høster den ene topkarakter efter den anden blandt andet i Gault & Millau og vingården må betragtes som en ny darling blandt Tysklands...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Gelber Muskateller – qualitätswein”