Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

Champagne Equilibre Extra Brut

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Farve:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Klassifikation:
Stil:
SKU: a224d4eba95d.

Tag: .
Clear

Beskrivelse

Som navnet ”ligevægt” antyder er denne Champagne blandet af næsten ligeligt dele af de tre druer Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Resultatet er også en smukt balanceret Champagne som både besidder de mørke frugt noter fra de to røde druer, samt en liflig friskhed og fylde fra Chardonnay-delen. Ydermere består halvdelen af Champagnen af ældre årgange for yderligere kompleksitet. En vidunderlig vin som favner utrolig bredt, både til mad og som solist.

Farven er bleg gylden med strenge af fine bobler. I næsen har vinen friske grønne æbler, røde æbler, pærekompot, citron og knuste kiks. Smagen fylder munden med mere pære, kvæde, grapefrugt, gul marmelade og ribs. I eftersmagen kommer der både toastbrød og flere eksotiske frugter som ananas og hvid fersken.

Modning: Egefade
Passer til: Aperitif, rogn, lette skaldyr, fede fisk, paté, faste oste
Drikkevindue: 5-8 år

Legret et Fils - Champagne, Frankrig

Legret et Fils er en lille perle af en Champagne vingård i det smukke bagland bagved Côte des Blancs. Huset dyrker alle sine vine efter biodynamiske principer og er endda certificeret som vegansk Champagne producent. Gården ejer vinparceller med alle...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Champagne Equilibre Extra Brut”