Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2013 Desiderio 25th edition 6-pack

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Druer:
Alkohol:
SKU: 20137501056.

På lager

Pris


dkr. 599 pr. flaske

Beskrivelse

Jubilæums-kasse 25. årgang – pris pr. flaske!
Desiderio blev første gang produceret i 1988, og i 2013 – jubilæumsårgangen med 25-års udgaven af Desiderio, udgav man denne fantastiske kasse med 6 flasker Desiderio i årgang 2013, men alle med hver sin historiske version af Desiderios etikette med den karakteristiske tyr. Kassen indeholder ligeledes et skriv om jubilæumsudgaven, samt et flot A3-print af hvert af de historiske etiketter.
En smuk kasse … et samlerobjekt!

Desiderio er en forførende og smigerende vin lavet 100% på den klassiske Bordeaux-sort Merlot. Men i Toscana’s varme og mineralske jordbund bliver Merlot druen langt mere cremet, blød og krydret – ja man fristes til at sige mere sexet! Druerne kommer fra 4 enkeltmarker hvor to ligger i Montepulciano og to i Cortona.

Farven er dyb granat med mørk kerne. Duften er tæt pakket med blåbær, blommer, kondenserede hindbær, violer, læder og ristede kaffebønner. I munden forbløffer vinen med sin silkebløde og feminine krop og form. Tanninerne smyger sig om tungen og fletter sig perfekt ind i de mørke skovbær som danner kernen i denne vidunderlige Merlot.

Modning: 18 måneder på egefade
Passer til: lyst kød, rødt kød, vildt, vildt fjerkræ
Drikkevindue: 8-10 år

NB. Kasse medfølger kun ved køb af 6 flasker!

Avignonesi - Montepulciano - Toscana, Italien

Når man taler om de mest celebre vine fra Toscana, er det normalt de berømte Brunello vingårde i Montalcino, der løber med æren. Men i den seneste årrække er det mindre kendte nabodistrikt Vino Nobile di Montepulciano begyndt at ånde...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Desiderio 25th edition 6-pack”