Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU
Se kurv “Champagne Contraste – Extra Brut” er blevet tilføjet til din kurv.

Champagne Contraste - Extra Brut

Udsalg
Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Tør/sød:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Klassifikation:
Stil:
SKU: 3c014f0f4082.

Tag: .
Clear

Beskrivelse

Her har man mulighed for at smage en moden og ekstra kompleks Champagne fra Legret. Contraste er lavet på 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay og modner i mellem fire og fem år sammen med depotet i flasken inden den bliver degorgeret. Den lange modning og kontakt med depotet giver vinen et væld af sekundære aromaer og gør vinen til en dybt fascinerende bekendtskab. Contraste vil både glæde med sin kompleksitet, men også med sin bløde og let drikkelige form.

Farven er flot gylden med fin langsom mousse. Næsen er fyldt med modne gule frugter som kvæde, melon, moden pære, valnødder, champignon, ristede mandler, smør, mild hvid røg og lys karamel. Smagen fylder hele munden ud med en magtfuld og tæt stil. Kandiserede citroner, modne æbler, blommemarmelade, figner og mild underskov.

Modning: Egefade
Passer til: Grillet hvid fisk, lyst fjerkræ, svampe, vildt fjerkræ, modne faste oste
Drikkevindue: 8-12 år

Legret et Fils - Champagne, Frankrig

Legret et Fils er en lille perle af en Champagne vingård i det smukke bagland bagved Côte des Blancs. Huset dyrker alle sine vine efter biodynamiske principer og er endda certificeret som vegansk Champagne producent. Gården ejer vinparceller med alle...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Champagne Contraste – Extra Brut”