Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2012 Châteauneuf du Pape - Esprit du Maucoil - Cuvée 13 Cépages - Øko

Udsalg
Anmeld denne vin? Klik her
SKU: 746ce5b26061.

Tag: .

På lager

Tilbud


dkr. 399 pr. flaske v/6 fl.
(dkr. 499 dkr. 449 pr. flaske)

Beskrivelse

I særlige gode årgang udvælger Maucoil’s kældermester de absolut bedste fade fra slottets kælder og stikker dem sammen til topvinen ”Esprit”. Udover at komme fra slottes ældste parceller på 70 år eller mere er Esprit sammensat af samtlige 13 druesorter som er tilladt i Chateauneuf-du-Pape. Dette er både en hyldest til kommunen men giver også en meget klassisk og raffineret stil af vin som man ikke ser ofte i Chateauneuf-du-Pape i dag. Vinen er utrolig holdbar og kan med fordel gemmes i mange år hvis det ønskes.

Farven er dyb granat med mørk kerne. Næsen er fyldt med kirsebærlikør, søde mandler, blød engelsk lakrids, jordbærmarmelade, kanel, læder, nelliker og peber. I munden er vinen trods sin rigdom og modenhed meget drikbar og tilgængelig- noget der kun kendetegner vine i sand verdensklasse!

Modning: Egefade
Passer til: vildt, and, rødt kød, lagrede faste oste
Drikkevindue: 12-20 år

Château Maucoil - Rhône, Frankrig

Chateau Maucoil i Châteauneuf-du-Pape er en af de solskinshistorier som kun tilføjer til regionens plads som værende blandt de bedste vinområder i verden. Maucoil har altid produceret klassiske vine med både intensitet, finesse og balance. Men efter at den nye...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Châteauneuf du Pape – Esprit du Maucoil – Cuvée 13 Cépages – Øko”