Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2014 Chablis 1. Cru Les Vaillons

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Klassifikation:
Alkohol:
Drikkeklar:
SKU: 9a5e84261433.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 249 pr. flaske v/6 fl.
(dkr. 299 pr. flaske)

Anmeldelser:

GASTRO august 2018:
Berlingske Søren Frank:

Beskrivelse

Les Vaillons er en af de marker i Chablis som altid giver et godt resultat i hænderne på en dygtig producent. Domaine des Clos har opnået nøjagtig det som Chablis er blevet berømt for: Nemlig en vin som både er cremet og frisk samtidig med at den oser at mineraler og terroir. Ydermere belønner vinen blot få års lagring med lag på lag af kompleksitet.

Farven er lys gylden med det klassiske strejf af grøn som kendertegner Chablis. Næsen sprudler af friske citrus frugter, grapefrugt, moden gul pære samt grønne æbler. Smagen er friskheden selv hvor citrusolier, lys melon, kvæde og flint blandes i skøn harmoni.

Modning: Egefade
Passer til: skaldyr, fede fisk, salat, pasta
Drikkevindue: 5-10 år

Domaine des Clos Gregoire Bichot - Bourgogne, Frankrig

I hjertet af det berømte Côte de Nuits ligger den smukke hovedby Nuits-Saint-Georges. Og det er her, i de små gader med gamle stenhuse og hyggelige haver, at vi finder den lille biodynamiske vingård Domaine des Clos. Ejendommen råder over...
Se producent

Anmeldelser (0)

"Les Vaillons er en af Chablis' bedste marker, hvilket denne vin til fulde er med til at understrege. Næsen åbner med klassiske noter af citrus, grønne æbler og en flintet mineralitet. Foruden den ranke syre er der en indsmigrende cremethed, der synes at komme fra en længevarende kontakt med gærresterne. En meget harmonisk vin, hvor alle elementer er flot integrerede, og holder man i forvejen af Chablis, bliver man ikke skuffet her.
- GASTRO august 2018

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Chablis 1. Cru Les Vaillons”