Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2015 Vino Nobile di Montepulciano DOCG

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
Druer:
Alkohol:
SKU: 20157501031.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 249 pr. flaske

Anmeldelser:

Vinous | Antonio Galloni:
92/100

Beskrivelse

100% Sangiovese druer fra forskellige marker i Montepulciano, der tilsammen giver en elegant Vino Nobile med mellemfyldig krop, blide tanniner og en unik smagsprofil.

Sangiovese druerne til denne Vino Nobile kommer fra 8 forskellige marker i regionen. Frugten fra hver plot byder ind med forskellige stilarter som tilsammen frembringer en vin som både har intensitet og balance. Ydermere er vinen spontangæret uden brug af tilsat gær da det fremmer renheden i vinen. Vinen vil både kunne drikkes ung samt lagres med fordel.

Farven er dyb rubin med granat kerne. Duften er fyldt med røde saftige bær som hindbær, friske kirsebær og ribs. Med mere luft afslører den også de klassiske balsamico-noter samt, nelliker, læder og friske tobaksblade. Smagen er blød og tæt men ikke kraftig. Den røde frugt dominere igen og efterlader en krydret og varm note. Den underliggende tannin er flot integreret i denne Vino Nobile di Montepulciano og indrammer vinen til en helstøbt perle!

Modning: 18 måneder på store, brugte egefade
Passer til: Kalvekød, lam, grill, fasan, vildsvin
Drikkevindue: 10-12 år
Produktionsmetode: Økologisk, bio & vegansk

Avignonesi - Montepulciano - Toscana, Italien

Når man taler om de mest celebre vine fra Toscana, er det normalt de berømte Brunello vingårde i Montalcino, der løber med æren. Men i den seneste årrække er det mindre kendte nabodistrikt Vino Nobile di Montepulciano begyndt at ånde...
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Vino Nobile di Montepulciano DOCG”