Indtast din søgning i ovenstående felt og tryk retur knappen
MENU

2015 Absis - Microcuvée

Anmeld denne vin? Klik her
Vintype:
Årgang:
Størrelse:
Produktionsmetode:
SKU: pb000007.

Tag: .

På lager

Pris


dkr. 499 pr. flaske

Beskrivelse

Absis er Parés Baltas mest tætte og mest koncentrerede vin! Vinen er sammensat af de mest modne og komplekse druer fra Finca La Torreta marken og tæller både Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot samt Syrah. Absis giver dig både en utroulig koncentreret frugt samtidig med at den har et dybt mineralsk udtryk fra den undergrund som vinstokkene vokser i. Det er tydeligt at Parés Balta også her formår at balancere både intensitet med dybde og kompleksitet!

Farven er mørk violet med rød helt ud til kanten. Fra glasset oser det op med mørke skovbær som brombær, solbær, blåbærmarmelade, blommer i lage samt grøn peberfrugt og chokolade. Smagen er en sand fanfare at smagsindtryk grundet de mange forskellige druesorter. Både mørk frugtmarmelade, tobak, læder, five spice og tørret kød blander sig i skøn symfoni. Man kan med fordel lade vinen ånde i en karaffel en time eller mere inden den skal drikkes!

Modning: 18 måneder på nye franske egefade
Passer til: Vildt, grill, rødt kød, krydret lam
Drikkevindue: 10-15 år

Pares Balta - Penedès, Spanien

Der findes mange fantastiske vingårde i Spanien, men Pares Balta må siges at være en af de mest unikke. Vingården blev grundlagt helt tilbage i 1930’erne og der produceres både cava samt røde og hvide vine, af ekstremt høj kvalitet....
Se producent

Anmeldelser (0)

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første at anmelde “Absis – Microcuvée”